one4design webdesign zwolle jonge-ophanden

Wat ik heb geleerd: meer zelfvertrouwen. Je kan dingen gewoon vragen. De oefeningen op de mat waren heel fijn. De oefeningen met de cirkel hebben mij echt geholpen voor mijn zelfvertrouwen en de ontspanningsoefening ook voor het slapen. En Linda was heel aardig. Ik voelde mij hier ook thuis. Ik vond niks engs om te zeggen en Linda heeft mij echt geholpen.

​Sopie (10 jaar)

 

 

 

 

Kan jij het al?

ziemij-kindercoaching Tangle

De eerste keer vond ik best spannend want ik wist niet goed wat ik moest verwachten. Maar het was heel leuk vooral de spelletjes die we deden om mijn hoofd te ordenen. Ik heb geleerd hoe je in je hoofd speciale ruimtes kan maken om informatie in op te slaan en hoe ik deze informatie weer te voorschijn kan halen als ik het nodig heb.  En hoe je foute woorden uit je hoofd kan halen en goed woorden er in kan zetten.

Thomas (12 jaar)

 

ziemij-kindercoaching Grens bewaken

Ik heb geleerd om voor mijzelf op te komen en dingen te doen die voor mij goed voelen en niet te kijken wat de rest van mij vindt. Dat voelt echt een stuk fijner en ik zit ook beter in mijn vel.

Amber (16)

 

 

 

 

 

 

 

Het is fijn om met een volwassene te praten die je toch niet zo heel goed kent. Ik kreeg goede tips en er werd goed naar mij geluisterd.

Talitha (15)

ziemij-kindercoaching Eigenwijsje 1

Het is super leuk en je doet veel leuke dingen en je leert er veel van. Bijvoorbeeld: Ik heb geleerd om met mijn zenuwen om te gaan om over een drempel te gaan en op iemand af te stappen.

Ryanne (12)

ziemij-kindercoaching Smiley

'Bij de mevrouw in Zwolle leer je de tafels in je hoofd zetten, zodat je ze nooit en dan ook nooit meer vergeet. Je leert er het alfabet en dat vind ik, Daniel, heel leuk. En het is heel handig voor later. En als je iemand niet zo leuk vindt dan helpt ze je met die gene klein te maken. Ik vond het heel leuk en ze helpt je er mee om je hoofd wat leger te maken en alles op zijn plaats te zetten (dat je alles weer makkelijk terug kan vinden)."

 Daniël (9) 

Linda is erg aardig en ze geeft erg goede tips. Dankzij haar voel ik me nu een stuk zekerder!!

  Merle (11)     

ziemij-kindercoaching Eigenwijsje eend 1

one4design webdesign zwolle foto4

Het is fijn om bij Linda te komen.
Ze kan je heel goed helpen bij wat voor probleem je ook hebt. Linda is heel aardig en geduldig en ze luistert ook naar je als je aan het vertellen bent. Linda is gewoon top!!

Romee (10)

 

Ik vond het erg fijn om met Linda te werken en ik heb er ook erg veel geleerd. Bijvoorbeeld discussies voeren en mijn mening geven. De ontspanningsoefeningen hebben mij vooral goed geholpen in moeilijke situaties.


Tygo (13)
 

Ik ben naar Zie mij Kindercoaching gegaan omdat ik erg zenuwachtig was voor de eind CITO van groep 8 en omdat ik meer zelfvertrouwen nodig had.

Ik ben heel blij dat ik dit heb gedaan. Linda heeft mij allerlei manieren en trucjes geleerd voor minder spanning.

Hoe Linda les geeft is geweldig ze heeft leuke leermaterialen.

Dus ik zou kinderen die naar groep 8 gaan en de Cito gaan doen het echt aanraden.Ik heb er veel van geleerd en was niet zenuwachtig.

Lynn (12)

one4design webdesign zwolle DSC 0032r

Ik weet nu hoe het in mijn hoofd werkt. Alle informatie die ik niet nodig heb is uit mijn hoofd en nu kan ik weer heel fijn leren!

Daan (10)

one4design webdesign zwolle DSC 0419r 1

Ik heb heel leuk gespeeld
en allemaal letters en woorden geleerd! De letters heb ik 
van klei gemaakt.

Storm (6)

 

 

 

 

 

 

 Ik werd gepest op school. Linda heeft mij geholpen en zie mij, ik ben blij en ik kom voor mijzelf op. Daar ben ik blij mee want nu word ik niet meer gepest.  

   Floor (10)    

 


 En jij?

one4design webdesign zwolle tekening2 1

Ik moest een tijdje geleden mijn nieuwskring doen.Ik was bang dat kinderen uit mijn klas mij uit gingen lachen, omdat ik was uitgelachen bij mijn boekbespreking.Toen heb ik het er over gehad dat was heel fijn.En het werkte, ik was niet bang meer en het ging heel goed.

Fleur (12)

ziemij-kindercoaching positieve gedachten

Ik vond de coaching heel erg leuk en ik heb geleerd om slechte gedachten om te zetten in goede gedachten,

Lauren (12)

Ik werd onzeker en daarom ging ik naar jou. Eerst vond ik het spannend maar nu niet meer. Je hielp me met positieve gedachtes en ontspanningsoefeningen maar ook met sterker staan. Eerst kon ik heel goed nare gedachten opschrijven maar nu is het juist andersom. Elke dag werkte ik er aan. Daarom ging het beter. Ik vind het heel erg stom dat ik nu niet meer naar jou toe ga. Het was erg gezellig! Bedankt voor wat je allemaal voor mij hebt gedaan!

Heleen (9)

ziemij-kindercoaching Mindmap

Linda, door jou heb ik geleerd om nieuwe kinderen te ontmoeten zonder dat ik het spannend vind. Ik durf  nu hulp aan de juf te vragen op school met rekenwerkjes en andere taken als ik iets niet begrijp. En soms denk ik nog aan de tekst van de ‘Eigenwijsjes’ die helpen mij met mijn gedachten. Nu vind ik voetbal en school erg leuk.
Linda, ik vond het heel erg leuk bij jou, dank je wel hiervoor.

Isaac (7)

ziemij-kindercoaching eigenwijsjes 2

ziemij-kindercoaching Giraf1

Het is hier echt super tof en gezellig! Leuke spelletjes en oefeningen enzo. Gewoon fantastisch.

Siem (10)

 

Linda Hendriks Oude Almeloseweg 6 8025 AP Zwolle   06 - 28 82 63 12 info@ziemij-kindercoaching.nl