one4design webdesign zwolle banner-matrixmethode 1

 MatriXmethode

Je bent nog jong en toch voelt je hoofd al zo vol. Met woorden, cijfers, de tijden van de klok, topografie of bijvoorbeeld geschiedenis. Of met beelden die je maar niet kunt vergeten. Soms lijkt alles in je hoofd ook nog eens op de ‘verkeerde’ plek te zitten. Een warboel dus. Met MatriXcoaching leer je hoe je handiger kan leren, maar ook hoe jij je angsten overwint! Als je eenmaal weet hoe dit moet, voel jij je fijner en heb je weer ruimte voor leuke dingen!

 Je hoofd opruimen…dát voelt goed
Op school leer je wel wát je moeten leren, maar niet hoe je moet leren. Er komen steeds maar dingen bij die een plekje in je hoofd nodig hebben. Als je dat niet op een handige manier doet, kan je hoofd steeds voller raken.
Ik help jou je hoofd op te ruimen en alles handiger neer te zetten. Je kunt dingen daarna sneller en makkelijker terugvinden. Leren kost dan minder tijd en energie. Bovendien leer ik je hoe je met dingen omgaat die je bang maken of die je lastig vindt. Dat klinkt goed, vind je niet?

Dyslexie en dyscalculie
Heb je een leerprobleem zoals dyslexie en dyscalculie? Daarbij helpt de MatriXmethode ook. Het verbetert aangeleerde leermanieren, zodat je handiger kunt leren. Zie het als gereedschap dat je krijgt. Dat neem je mee in je gereedschapskist, zodat je het altijd bij de hand hebt en kunt gebruiken als dat nodig is.

Sociaal-emotionele en gedragsproblemen
Faalangst, een negatief zelfbeeld, angsten, ADHD of autisme. Met een duur woord noemen we dit ook wel sociale-emotionele problemen. Ook bij deze problemen help ik je. Samen kijken we hoe jij het probleem beleeft. Je leert om deze beleving, met je fantasie, te veranderen. De situatie zelf kun je vaak niet veranderen maar wel hoe jij je daarbij voelt en er mee omgaat. Denk maar eens aan: geen angst meer hebben voor spinnen, de tandarts, de Citotoets of examens, slapen zonder nachtmerries, niet meer bang zijn voor pestkoppen of geen woedeaanvallen meer…... Je voelt je voortaan fijner.

Je leert problemen zelf aanpakken en oplossen
Bij leer-, gedrag- en sociaal- emotionele problemen gaat het om het veranderen van aangeleerde patronen. Tijdens de coaching leer je hoe je dit doet. Zo heb jij straks een eigen strategie waarmee jij je problemen aankunt!

Meer weten over de MatriXmethode? Kijk op de website http://www.matrixmethodeinstituut.nl

Linda Hendriks Oude Almeloseweg 6 8025 AP Zwolle   06 - 28 82 63 12 info@ziemij-kindercoaching.nl