one4design webdesign zwolle linda

Hallo, ik ben Linda Hendriks

In mijn omgeving zie ik steeds meer kinderen die in het dagelijks leven tegen allerlei problemen aanlopen. Op leergebied, maar ook op het sociaal-emotionele vlak. Op school of thuis is niet altijd de kennis of de mogelijkheid om intensieve begeleiding te bieden aan deze kinderen. Voor deze kinderen wil ik graag iets betekenen. Daarom ben ik Zie Mij kindercoaching gestart.

 

Eigen ervaring

Kennis en vaardigheden heb ik opgedaan in het onderwijs en bedrijfsleven. Maar als moeder van twee kinderen in de puberleeftijd put ik uiteraard ook uit eigen ervaring. Doordat mijn zoon dyslectisch is, heb ik mij in deze problematiek verdiept. Ik ondervond dat leer- en sociaal-emotionele problemen vaak samengaan. Dit heeft mij aangezet om mij hierin verder te verdiepen en te ontwikkelen. Ik wilde er alles over weten!

 

Voordat ik met mijn praktijk startte, heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Ik ben gecertificeerd kindercoach (de Kunst van kindercoaching) en MatriXcoach (MatriXmethodeinstituut). Daarnaast heb ik de opleiding tot faalangstreductie trainer(STERKerSTAAN) afgerond. Mijn specialisaties zijn:

•  zelfvertrouwen en weerbaarheid

  faalangstreductie

•  scheidingsproblematiek

•  hoogsensitiviteit

•  beelddenken en het werken met de MatriXmethode

•  leerproblemen waaronder dyslexie

 

Trots

Ik coach kinderen met aandacht, oprechte betrokkenheid en veel enthousiasme! Mijn doel is om kinderen vol vertrouwen en met plezier in het leven te laten staan. Ze mogen trots zijn op zichzelf. Daarvan wil ik ze bewust maken. Ik stimuleer ze om optimaal gebruik te maken van hun eigen kracht en kwaliteiten. Het voelt geweldig om een kleine bijdrage te leveren aan dit proces. De grootste prestatie levert uiteindelijk het kind zelf!

 

 

Linda Hendriks Oude Almeloseweg 6 8025 AP Zwolle   06 - 28 82 63 12 info@ziemij-kindercoaching.nl